Group 12 Created with Sketch. C PP -L a b

Waarom de naam CoCoReCo.

 

Eén van de redenen is dat de naam gemakkelijk uit te spreken is in meerdere talen. Wij begeleiden zowel in het nederlands, frans als engels. En onze co-coaches, de paarden, begrijpen alle talen.

En aangezien we vooral op rustige plaatsen, vaak in de natuur, werken horen we regelmatig hanen CoCoReCo roepen.

Coach : ieder van ons heeft een professioneel parcour afgelegd als coach. Al onze coaches hebben bedrijven geleid of hebben jaren ervaring als leidinggevende. Elk teamlid is een specialist in het systemisch gedachtegoed en onderstroom-management

Co-coach : vaak gebruiken we co-coaches, de paarden. Paarden gaan het menselijk gedrag spiegelen en laten je ware zelf ontdekken.

Reboot : we willen altijd een betere versie van je creëren waar vitaliteit, authenticiteit en een sterk persoonlijk leiderschap aan de basis liggen.

Co-create : we gaan samen met jou co-creëren. We trachten steeds om op een zo kortmogelijke tijdspanne effect te krijgen en leren je daarna om zelf door te pakken.

 

 

 

De

Coaches

 • Lynn Kemp

  Na 12 jaar als Credit Manager te hebben gewerkt bij 3 grote bedrijven, ging Lynn aan de slag als bestuurder binnen het familiebedrijf.

  Daarnaast volgde zij een eerste coach opleiding als stress – burn-out & hsp coach om vervolgens bij HorSense de opleiding post-graduaat coachen met paard als spiegel en de opleiding systemisch werk & trauma met paarden te volgen.

  Paarden maken sinds haar kindertijd deel uit van haar leven, de stap naar het coachen in de natuur en met paarden was dan ook snel gezet.

  Lynn is er van overtuigd dat je als mens je leven en als professional je bedrijf op punt kan zetten, laten shinen als het ware, door vanuit je buik, je onderbewuste de zaken aan te pakken die aandacht vragen. Van binnen naar buiten. Het onzichtbare zichtbaar maken. Dat is nu net wat systemisch werk, al dan niet met paarden, voor jou en je bedrijf kan betekenen.

   

 • Henk VAN 'T NET

  Henk is een voormalig oprichter en CEO van een holding van IT-bedrijven. Als consultant en coach is hij gespecialiseerd in management, transformatie, innovatie en welzijn.

  Hij is tevens, samen met zijn vrouw Veerle, oprichter van de coachingschool HorSense Belgium (postgraduaat i.s.m. Howest), die coaches opleidt in het begeleiden van mensen en teams met behulp van paarden.

  Henk heeft veel ervaring in het systemisch gedachtegoed, organisatieontwikkeling en onderstroommanagement. Hij is expert in de Human Impact in transitie en leiderschapstrajecten.

Onze

Co-coaches

 • Dadesh

 • Ophélie

 • Summer

 • Hera

 • Vipe

 • Pax

 • Romy